Posted on

Valorile VpB

Valorile VpB se oglindesc în toate acțiunle pe care le derulăm pentru comunitatea locală.


Comunitatea este pe primul loc
Verde pentru Biciclete s-a născut din dragoste pentru comunitatea locală și toate proiectele întreprinse sub umbrela noastră au fost și vor continua să fie îndreptate în primul rând spre binele și buna dezvoltare a comunității bicicliștilor timișoreni.
Pentru noi comunitatea este mai mult decât un concept – fiecare pedalare sau întâlnire de informare, educare și conștientizare este un prilej de a sta alaturi de comunitatea VpB , de voluntarii și susținătorii proiectului – împreună cu care reușim să avem un impact semnificativ asupra orașului în care trăim.

Respect
Fie că este vorba de respectul față de ceilalți participanți la trafic, față de întreaga comunitate locală sau respectul pentru natură –  echipa Verde pentru Biciclete știe că respectul înseamnă să iei în considerare nevoile, ideile, dorințele și sentimentele tuturor celor pe care îi reprezinți.
Totodată,  mereu vom încerca să ne câștigăm respectul în fața tuturor cetățenilor timișoreni și să le stăm aproape pe drumul spre o dezvoltare armonioasă și sustenabilă a orașului nostru.

Responsabilitate și integritate
Ne asumăm responsabilitatea pentru actele si deciziile noastre – face parte din integritatea noastră atât ca grup, cât si ca indivizi, garantând pentru onestitatea, veridicitatea și acuratețea acțiunilor noastre.