Posted on

Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2017 nr. 1

Timişoara, 6 iunie 2017.  “Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 10 iunie 2017, prima tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.  

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa Verde pentru Biciclete (Platforma Timco), la ora 09:30. Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 10:00 pe traseul: platform Timco – pista Bega – Utvin – Sânmihaiu Român – La Livada  – retur.  Lungimea traseului este de aproximativ 30  km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore.  La mijlocul turei, vom face un popas mai lung (La Livada), iar pe parcurs vom face pauze de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură lejeră, permisiv

ă tuturor categoriilor de vârstă și experiență. 

Este un traseu accesibil bicicletelor de oraș și de tip mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară.

Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene.  

Această tură bănățeană este prima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

“Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.  

Vă aşteptăm cu drag la prima pedalare în afara orașului, marca VpB din acest an,

Romina Faur

Project Manager “Verde pentru Biciclete”

contact@pedaleaza.ro /   www.pedaleaza.ro  /  www.facebook.com/verdepentrubiciclete

Tel: 0744614156