Posted on

Romina Faur

Motto: Live. Laugh. Love. Learn. Leave a legacy.

M-am nascut in Timisoara, la 25 ianuarie 1984. Pot sa spun ca am copilarit intr-un mediu minunat care mi-a permis sa apreciez natura si lucrurile simple care dau culoare vietii. Principiile care m-au format, in esenta, s-au imbunatatit din fericire o data cu trecerea timpului si cu experienta dobandita.

 

Desi am terminat Liceul de Informatica “Grigore Moisil”, am continuat studiile in marketing la Facultatea de Stiinte Economice, din dorinta de a combina intr-un mod natural creativitatea cu partea business. In timpul anilor de facultate, m-am implicat in diverse mici actiuni intreprinse de catre StudenTMarketing Club si am participat la Olimpiadele Comunicarii, sectiunea Advertising, dar am si inceput viata de voluntar. In curand, voi fi absolventa a masterului “Publicitate si Promovarea Vanzarilor”, din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor. In general, m-au atras ideile noi si curajoase.

In urma cu 4 ani de zile, cand “eco” era un concept mult prea indepartat pentru orasul nostru, pentru Romania, m-am alaturat unor dragi prietene in sustinerea  promovarii educatiei ecologice si a schimbarii de atitudine si comportament. Astfel, pe rand am fost Coordonator al Departamentului de Marketing&PR al ECO CLUB Timisoara, Coordonator al ECO si in final PR Specialist ECO CLUB Timisoara. Am muncit cot la cot cu oameni deosebiti la diverse actiuni de ecologizare, proiecte in scoli si facultati, festivaluri de ecologie si mici actiuni eco. Sunt mandra ca sunt membru fondator al ECO CLUB Timisoara, un ONG care merita sprijinul in proiectele derulate pentru comunitate si pentru tineri.
In spiritul promovarii unui stil de viata sanatos m-am alaturat campaniei “Verde pentru Biciclete”. Mi s-a parut o idee exceptionala, o premiera pentru Timisoara in derularea unor proiecte oficiale destinate mersului pe doua roti. Evenimentele VpB sunt pline de speranta intr-un viitor mai bun si mai eco, instiga la imbunatatirea calitatii vietii. Cea mai mare realizare personala a mea este bucuria pe care o vad in ochii celor care participa si sunt alaturi de noi la proiecte.

Ma bucur ca am sansa in permanenta de a intra in contact si de a cunoaste oameni extraordinari, al caror entuziasm si dragoste de viata este molipsitor. In ceea ce ma priveste, bunicii au fost cei care m-au invatat sa merg pe bicicleta. In fiecare vacanta de vara, mergeam cu bicicleta pe campul din preajma casei si a fost un mare eveniment momentul in care mi s-a permis sa merg pe “drumul mare”. “Verde pentru Biciclete” mi-a redeschis apetitul pentru pedalat, iar “Lulu” a fost primita cu bucurie in viata mea.

Consider ca, daca vrei cu adevarat un lucru, acesta va deveni realitate. Cu rabdare, daruire, naturalete, incredere si respect. Cu zambetul pe buze si cu speranta in suflet.