Posted on

Cochete pe biciclete – 21 mai 2017

Cochete pe biciclete – 21 mai 2017

Cochete pe biciclete – 21 mai 2017

Timișoara, 11 mai 2017. Echipa “Verde pentru Biciclete” are plăcerea de a vă invita duminică, 21 mai 2017, la Cochete pe biciclete. Acest eveniment vine cu multe premiere, întrucât ne dorim să le oferim participantelor o experiență unică.

Întâlnirea celor mai Cochete Bicicliste va avea loc ca de obicei la ora 10, pe platforma Timco. Desigur, pot fi însoțite de Cavalerii lor și de admiratori. Până la ora 11, vom oferi numere și baloane VpB, premii surpriză de la parteneri, vom face o scurtă încălzire și apoi vom porni pe următorul traseu: Platforma Timco –  Calea Circumvalațiunii – Str. Gh. Lazăr – Piața 700 – Str. Paris – Bd. Republicii – Bd. Regele Ferdinand I – Bd. 16 Decembrie 1989 – Bd. Ctin. Brâncoveanu – Str. Glad – Str. Cozia – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea FC Ripensia – Piața Leonardo da Vinci (peste pasajul Michelangelo) – Bd. V.Pârvan.

Acest eveniment se dorește a fi o celebrare a feminității, a frumuseții, a eleganței, a unui stil de viață sănătos și activ. Din acest motiv, vom poposi la Vineri 15, unde va avea loc prima defilare de modă organizată vreodată în cadrul unui eveniment Verde pentru Biciclete. Pentru că se dorește a fi un eveniment plin de stil, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara, precum: Andreea Caradjov (Andreea Caradjov), Andreea Micle (Micle), Mirela Ciora-Corcoșa (MI RE LA), Cristina Dulcea (Nifty), Oana Fometescu (Store&Stories) și Paula Aldescu, blogger de cultură (Tricoul Inteligent Dunia). Ținutele prezentate se pretează pentru mersul pe bicicletă și vor fi incluse ulterior în a patra ediție a ghidului vestimentar pentru bicicliste, distribuit online gratuit.

La Vineri15, Cochetele se pot distra la Oglinda WOW – Cabina Photo și se pot bucura de preparatele delicioase incluse în meniul special pregătit pentru ele.

Pentru Biciclistele Cochete, pregătim o sumedenie de premii, acordate împreună cu colaboratorii noștri.

Sponsorul StarShinerS va oferi 5 vouchere în valoare de 100 lei fiecare valabile în showroom-ul din Shopping City.

Sponsorul Arsenal Park va oferi 5 premii care constau în câte o noapte de cazare la Arsenal Park pentru 2 persoane, 5 vouchere duble la AquaPark și 5 vouchere duble la AventuraPark.  

Sponsorul visuel.ro va oferi 3 premii care constau într-o ședință de machiaj și coafat, oferite înainte de eveniment  printr-un concurs online derulat de miercuri până vineri, care vor fi concretizate la Cochete, în intervalul orar 10:00 – 11:00. În plus, visuel.ro mai oferă, în cadrul unei tombole:

  • 10 VOUCHERE X (100 LEI Visuel + servicii înfrumusețare parteneri)
  • 1 ondulator profesional conic Labor Pro
  • 1 set de epilat profesional Biemme
  • 1 set îngrijire Upgrade
  • 1 perie profesională păr Upgrade
  • 1 burete profesional pentru make-up Labor-Pro

Sponsorul Yves Rocher România va oferi 50 de produse și câte un butaș de lavandă, oferite în cadrul unei tombole. În plus, toate participantele primesc carduri cu reducere Yves Rocher.

Partenerii sportivi SmartFit Studio oferă 10 abonamente de o lună – full fitness la oricare dintre săli.

O Cochetă vor intra în posesia unui coș de bicicletă marca Fabulous Baskets, câștigate în urma unui concurs derulat pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete, de joi până vineri.

3 premii constând în câte un flower carrier va fi oferit de Peonies & Hydrangeas.

Cu un fashion show de zile mari, un meniu special pregătit pentru bicicliste, cu premii numeroase, o cabină foto care să imortalizeze cele mai amuzante momente, vă garantăm că vom petrece o zi pe cinste!

Cochete pe biciclete este un eveniment organizat de Fundația Bega în cadrul Verde pentru Biciclete, iar acest eveniment dedicat feminității a ajuns la ediția cu numărul 5.

Sponsori:

StarShinerS este brandul de fashion care odată cu apariția pe piață a reușit să cucerească peste 200.000 de cliente.  Din 2008, StarShinerS lansează în fiecare VINERI noi colecții, cu peste 100 de piese vestimentare. La solicitarea clientelor au deschis cel mai mare ShowRoom StarShinerS în incinta Shopping City Timișoara, unde s-au expus zeci de ținute potrivite pentru orice ocazie. Special pentru cliente, s-au instalat 2 monitoare cu touchscreen de unde se pot plasa comenzi online, cu livrare în ShowRoom sau la domiciliul Clientei. We love to dress You! 

Arsenal Park – complex turistic cu specific militar, un resort unic în sud-estul Europei. Hotel&Adventure Park, Arsenal Park propune o serie de activități în aer liber dedicate teambuildingurilor și vacanțelor cu familia sau cu prietenii. Cele mai recente proiecte dezvoltate sunt Aventura Park Arsenal (trasee de cățărare, cea mai lungă tiroliană din țară, PowerFan Jumps), SkatePark, Patinoar, Manej, AquaPark Arsenal.În momentul de față, Arsenal Park este cel mai mare parc tematic din România.

Motto-ul Yves Rocher România este : Acționăm împreună pentru a deveni oameni mai frumoși! Să redăm naturii ceea ce ea ne oferă în fiecare zi pentru frumusețea femeilor și să devenim marca cea mai respectoasă față de femei și planetă.Cosmetica vegetală bazată pe expertiză unică este la baza produselor noastre. Ne dorim să recompensăm implicarea femeilor în acțiunile lor pentru natura și pentru mediul înconjurător.

Visuel.ro este un magazin online de beauty care îți pune la dispoziție produse profesionale italienești de calitate superioară, destinate atât publicului larg care dorește să-și creeze obiceiuri frumoase de îngrijire în fiecare zi la fel ca la salon, dar și profesioniștilor din domeniul beauty care pun accent pe calitate. Visuel.ro iubește oamenii puternici, independenți, siguri pe ei și preocupați de felul în care arată, iar alăturându-te comunității Visuel poți să îți creezi zi de zi obiceiuri frumoase de îngrijire.

Atos IT Solutions and Services este o companie internaţională de servicii în tehnologia informației, care oferă consultanță în integrarea sistemelor şi gestionarea infrastructurii informatice. Reprezentată în patru oraşe din România: Bucureşti, Iaşi, Braşov şi Timişoara, compania implică mai bine de 1700 de membri ai comunităţii locale. Beneficiile oferite, dinamismul activităţilor de zi cu zi, accesul la resurse pentru dezvoltarea personală, atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere personal, sunt doar câteva dintre elementele care fac din cele două locaţii Atos: str. Mureş 116 şi Openville un mediu de lucru agreabil şi motivant.


Parteneri sportivi: SmartFit Studio
Parteneri media: Kiss FM
Parteneri logistici: Vineri15
Parteneri: Peonies & Hydrangeas, Fabulous Baskets, Cup of Soul.

 

“Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega.

 

Vă așteptăm!

Romina Faur

Project Manager Verde pentru Biciclete

contact@pedaleaza.ro

www.pedaleaza.ro

www.facebook.com/verdepentrubiciclete

0744 61 41 56