Posted on

Andreea Raicu, despre Pedalarea de Primavara din 22 Aprilie 2012!

Pe blogul Andreei Raicu a fost publicat recent un articol despre pedalarea noastra. Ne bucuram sa-l impartasim cu voi! Am ajuns pentru prima data in Timisoara in urma cu doua saptamani. Mi s-a parut genul de oras linistit, perfect pentru o vacanta in care sa-ti reincarci bateriile. Sunt putine masini pe strada, multe spatii verzi si o groaza de evenimente interesante.

Am mers foarte mult pe jos in acele zile, dar m-am gandit cat de minunat ar fi fost in acel moment sa stiu sa merg pe bicicleta si sa ma folosesc din plin de acest mijloc de transport. Acum tocmai am aflat de o initiativa foarte draguta a grupului Verde pentru biciclete. Aceasta se numeste Pedalarea de primavara si propune tuturor timisorenilor sa inlocuiasca, pe 22 aprilie, masinile cu bicicletele.

Acesta este traseul pentru Pedalarea de primavara

La ora 10.00 se va da adunarea biciclistilor pe Platforma Timco – la Casa Verde pentru biciclete, iar timisorenii care nu au un numar de bicicleta, vor primi unul gratuit. La ora 11 va incepe pedalarea propriu-zisa pe urmatorul traseu Calea Circumvalatiunii – Bulevardul Republicii – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brancoveanu – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Victor Babes – Strada Cluj – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului –  Piata Badea Cartan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Popa Sapca – Parcarea Iulius Mall – Calea Circumvalatiunii – Strada Gheorghe Lazar – Piata Marasti – Piata Unirii. Mai multe detalii legate de evenimentul Pedalarea de primavara gasiti pe site-ul www.pedaleaza.ro.

articolul comple: andreearaicu.ro