Posted on

1.500 de timişoreni au participat la Pedalarea de toamnă

vpd-640x256

Verde pentru Biciclete a sărbătorit, astăzi, alături de 1.500 de timişoreni iubitori ai mersului pe două roţi, cinci ani de existenţă. Bicicliştii şi-au dat întâlnire pe strada Circumvalaţiunii, de unde au pornit pe străzile Timişoarei până la Stadionul „Dan Păltinişanu”, locul de unde s-a dat startul primei pedalări din oraş.

Acţiunea intitulată „Numărătoarea de Toamnă” a fost un real succes, spun organizatorii, mai ales că au străbătut pe bicicletă cei aproape zece kilometri de traseu timişoreni de toate vârstele.

Odată ajunşi pe platoul din faţa stadionului, bicicliştii au avut parte de demonstraţii de sărituri pe bicicletă, expoziţii de fotografii, un atelier unde timişorenii au aflat cum să-şi decoreze sacoşele din pânză, dar şi o expoziţie de biciclete speciale.

„Timişorenii au putut admira în cadrul expoziţiei o bicicletă interesantă cu patru locuri, destinată întregii familii şi biciclete deosebite care au fost recondiţionate”, spune Romina Faur, coordonatorul mişcării Verde pentru Biciclete.
http://www.pressalert.rovpb15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *